Benvinguts a inexperts

La part més difícil de l’aventura que us volem presentar és aquesta. Ensenyar-la, dir que comencem. Som-hi, benvinguts a inexperts!

Una idea sempre s’ha d’intentar portar a la realitat. Una idea sempre s’ha de madurar i perfeccionar. Aquesta idea ha estat tenir un espai on aportar contingut sobre tecnologia i fer-ho d’una manera diferent. Llegir de tecnologia al final és més repetitiu que veure un episodi de La Riera.

S’ha de fer sabent del que parlem, s’ha de fer amb un toc que enganxi al lector i s’ha de fer sobretot, sense por.

Estem aquí de nou per intentar aportar contingut d’una manera divertida, informant del dia dia mitjançant Twitter, Facebook i Instagram i opinant sobre tot el que veiem destacat des del nostre punt de vista.

Tornem amb un dels millors equips de Tecnòlegs que podem trobar ara mateix en el panorama català. El millor de cadascú d’ells és que el sentit de l’humor no falta mai i és l’essència de viure.

Escriptori Inexperts

Els integrants de l’equip són:

 Víctor Sánchez, un dels meus grans amics de fa anys i panys. Crec que el vaig conèixer quan l’iPhone començava a ser conegut i des d’aquell dia s’ha fet de vital confiança per a mi, personalment. Crec que tothom hauria de tenir un Victor Sanchez o tenir l’oportunitat de que ell entri a la seva vida. És fa indispensable.

π Pau Argelaguet, un descobriment. Al principi vam xocar per tenir projectes diferents i voler superar un a l’altre, va ser bonic. Ara, trobar-se amb ell en el camí de voler fer una cosa amb cara i ulls és esperançador. Tothom hauria de tenir una persona treballadora, motivadora, divertida i sobretot capaç de veure el final del túnel d’Android i ara gaudir del seu iPhone 7.

Albert Lopez Valinamic de tota la vida. D’aquells que comencen amb anar a cataquesi i tens 29 anys i encara el tens al costat. Sincerament, un gran descobriment. Treu temps de sota les pedres per intentar aportar el seu gra de sorra. Un autèntic fanàtic de la Nintendo i d’Android. Sempre hem de tenir gent dels dos equips.

© Marc Moncunill, un cul inquiet. Tot un descobriment. No ho hauria dit mai que en Marc tingues aquesta visió de la tecnologia. Tot ho aplica a continguts de la llar i maneres de facilitar les funcions a les persones. Ell posseix un Android i no vol sentir parlar d’Apple fins que ens trobem fent un café que pot durar hores i hores. Sempre és bo llegir, parlar i escoltar a en Marc, és un pou de coneixement.

Per últim queda el titella del Carles. Tots em coneixeu i sabeu que intento sempre informar de tot o saber com fer-ho per poder parlar de tot el que em demaneu. Només us demano una cosa, entreu a casa nostra i no sortiu mai d’ella, nosaltres estarem encantats de passar una estona o tota la estona amb vosaltres.

Ens podeu seguir a les xarxes socials més conegudes

Benvinguts a inexperts, Tecnologia en català per a tothom.

Deixa un comentari