Donald Trump comença amb problemes a Twitter

Donald Trump

T’imagines despertar-te un dia i seguir per un error de gestió de Twitter a Mariano Rajoy i Albert Rivera? Doncs amb la investidura de Donald Trump ha passat una cosa similar.

En el precís moment que Twitter migrava els controls del compte oficial del president d’Estats Units, un gran nombre d’usuaris va exclamar que estaven començant a seguir a l’usuari en qüestió sense haver-ho fet ells a més de seguir l’usuari que heretava Barack Obama.

Segons el CEO de Twitter, Jack Dorsey, al començar la transició d’un compte a l’altre, els que van seguir a @POTUS (compte oficial del President d’Estats Units) abans de la presentació del nou president dels Estats Units va acabar el procés seguint a @POTUS i @POTUS44 (Nou compte de Barack Obama).

Aquests càrrecs no utilitzen els seus comptes personals?

Sí. Però segons detallen, el president d’Estats Units piulava com @POTUS durant el seu mandat i en finalitzar la seva tasca totes les piulades varen ser migrats a una nou perfil, @POTUS44, ja que el compte de l’anterior president passa a ser propietat del nou president d’Estats Units, Donald Trump.

Per acabar d’embolicar la festa, el nou president dels Estats Units, Donald Trump, va piular que seguiria utilitzant el seu perfil personal de la xarxa social de Twitter sense deixar-la morir, ja queara que utilitzava la del President d’Estats Units per protocol.

Twitter va tenir la culpa d’aquest problema

En el procés de migració, molts usuaris van començar a seguir per error de Twitter a un compte o als dos comptes de Twitter i sembla que va afectar a més de mig milió d’usuaris.

El mateix CEO de Twitter va declarar que mai s’havia fet un canvi d’usuaris d’aquesta magnitud i que sembla que l’error ha estat solucionat i no ha de tornar a passar més.

Deixa un comentari