WhatsApp per iPhone ja permet enviar missatges sense connexió

Quan vaig passar-me al món dels iPhones farà aproximadament un mes, aquesta era una de les característiques que sempre he trobat més a faltar: la possibilitat d’escriure un missatge i, en el cas de no tenir cobertura, no poder enviar missatges.

Evidentment si no hi ha connexió de xarxa el missatge mai es podrà enviar, però almenys a Android tenies la possibilitat de continuar escrivint i, a la mínima que el mòbil tingués cobertura, enviaria els missatges automàticament (encara que fos en segon pla).

Aquesta funcionalitat és molt més útil del què sembla. Si mai heu fet servir WhatsApp per iPhone, sabreu que en el cas de no disposar de cobertura, apareix un missatge (“esperant la xarxa…”) que deixa l’aplicació congelada i no permet interactuar amb les converses. Això pot ser molt molest en situacions de pèrdua de cobertura temporals, com ara, quan vas per sota terra en un metro: deixes de poder enviar missatges i t’has d’esperar encara que sigui 30 segons per tornar a escriure.

Doncs bé: això ja no és així. Amb la última actualització de WhatsApp per iOS, concretament en la seva versió 2.17.1, ja disposem d’aquesta cua d’enviaments. Pels usuaris d’Android, insistim, pot semblar una cosa trivial, però realment canviarà l’experiència d’ús de la app.

El fet que fins ara no estigués implementat, pot ser degut a que iOS és un sistema molt més restrictiu per als desenvolupadors. Per exemple, només deixa a les aplicacions executar-se en segon pla durant certes finestres de temps, cosa que dificulta (els desenvolupadors han de fer servir més “trucs”) poder fer tasques com les que hem estat comentant.

Descàrrega | WhatsApp

Deixa un comentari