Hola AirPods

Sincerament, he tardat a adquirir els AirPods i encara no entenc el motiu. Avui he viatjat al futur. Aquest producte és el que més ens pot aproximar a un futur que no és llunyà. La tecnologia ens ha de facilitar les coses habituals de cada dia i segurament aquest és el primer complement d’un dispositiu intel·ligent que fa aquesta funció de manera ràpida, amb qualitat i és únic.

Els AirPods d’Apple no són només uns auriculars sense cables que pots escoltar música. NO. Els AirPods ens permet interactuar amb el nostre dispositiu intel·ligent (pare-iPhone) sense haver de treure’l de la bandolera, maleta o butxaca. Si, com ho llegiu. Podeu ordenar coses utilitzant Siri (un dels millors assistents intel·ligents que hi ha) com ara, Trucar a Pau, Com vaig fins al Camp Nou de Barcelona?, reprodueix la llista de música catalana, pots apujar el volum de la música? i un seguit de preguntes que vulguis fer-li a Siri.

Doncs si, avui ha estat el dia. Els meus reis mags han arribat i a la ciutat de Brisbane hi havia disponibilitat. Ha sortit rodó per al canvi de moneda, han costat 150€ al canvi i és motiu d’una altra festa, pero bé, anem al gra.

AirPods, The best win

Encara em costa de creure la facilitat en que ha sincronitzat amb l’iPhone. La facilitat que mostra aquest producte al aproximar-se al nostre dispositiu i el ràpid que s’ha sincronitzat és de cinema. De veritat. Un cop el tens sincronitzat ja pots desenfundar els auriculars i col·locar-los a les orelles.

Tenia certa por, ja que els auriculars normals d’Apple em cauen sempre (tinc unes orelles particulars) i no sabia si m’aniria bé. A la Apple Store m’han dit si volia provar-los in-situ i he certificat una cosa, són un altre nivell.

Porto amb ells a les orelles des de la seva compra i no m’han caigut en les diferents proves, el so és molt bo i la seva interacció amb el xip que integra dintre és de win.

De veritat, feia molts anys que un producte no em transmetia aquestes sensacions i aquesta satisfacció. Es un producte on és veu el treball d’Apple en mostrar un producte de qualitat, funcional i totalment del futur. Un camí que segurament aquest any veurem en molts altres productes de la companyia.

The Time el nomina com a producte de l’any 2016 (va ser presentat aquell any) pero per mi podem dir que és un producte del segle. Hi ha molts auriculars sense cables pero cap amb aquesta facilitat d’ús, de sincronització i de capacitat per realitzar més tasques.

La caixa màgica és com la butxaca del Doraemon

La caixa on arriben els AirPods és petita com dos sobres de sucre de dimensions o menys. Aquesta caixa conté dins els auriculars que podem dir estan imantats per a carregar-se. Segons anuncia Apple en el seu lloc web disposem de 24 hores de vida si els anem carregant amb la caixa al 100% (en el iPhone podem observar el nivell de bateria només obrir la caixa a prop del dispositiu).

Només us puc dir una cosa, és segurament de llarg, la millor compra en tecnologia de l’any 2017 i just l’acabem de començar. Pero recordeu, és un dispositiu que ens facilita moltes tasques durant el nostre dia i heu de valorar que sigui útil, no que us penseu que és útil i acaba al calaix dels cables lligats entre ells i no el necessitareu mai més.

Més informació | Apple AirPods

Deixa un comentari