Primeres impressions del Galaxy Tab S3 i Galaxy Book

Sense cap mena de dubte, el producte més esperat que ha de presentar Samsung aquesta primera part de 2017 és el Galaxy S8. Tot i així, avui els coreans no han presentat aquest dispositiu, sinó que ens han donat els detalls de dues tauletes: Galaxy Tab S3 i Galaxy Book.

Samsung Galaxy Tab S3

Aquesta és la tauleta flagship de Samsung, i manté la mida de les generacions anteriors per a competir directament amb l’iPad d’Apple. Incorpora una pantalla Super AMOLED de 9,7 polzades, compatible amb HDR, és a dir, són capaces de mostrar contingut amb més rang dinàmic.

Samsung també ha presentat avui una nova versió del S Pen, que en aquest cas és més prim (baixa als 0.7 mm), és més precís a l’hora d’escriure i dibuixar i també és capaç de detectar més canvis de pressió respecte a la generació anterior. El S Pen ve inclòs amb el paquet de compra.

La càmera posterior és de 13 megapíxels amb autofocus i flaix una càmera frontal de 5 MP. El processador és un Snapdragon 820, que va acompanyat de 4GB de RAM i 32 de memòria interna (ampliables via SD).

Resumint, el Tab S3 és una actualització merament incremental al Tab S2, sent un dispositiu molt similar però amb unes especificacions actualitzades per l’any 2017. La gran diferència, però, és la part posterior, que ara és un bonic (però imant d’empremtes) panell de vidre.

Samsung Galaxy Book

L’altre tauleta que ha presentat Samsung avui és, en realitat, un convertible, competidor directe de la Surface de Microsoft. Evidentment, corre Windows en comptes d’Android. De fet, són dues tauletes, una variant de 10″ i una de 12.

Comparteix amb la Tab S3 les càmeres i el S Pen, el que vol dir que per primera vegada aquest accessori surt de l’ecosistema Android per integrar-se amb el de l’empresa de Redmond. El llapis intel·ligent, juntament amb el teclat (que es pot treure i doblegar fins a cinc posicions) venen inclosos amb la caixa.

Estem parlant d’un convertible completament funcional, ja que incorpora un processador Intel (concretament, un Core i5 a la gran i un m3 a la petita). Tot i que Samsung diu que són perfectament aptes per a la productivitat i per les tasques que requereixen rendiment, es tracta de processadors de baix consum i no tenen pas gaire avantatge sobre un ARM més enllà de permetre córrer aplicacions x86.

El model petit inclou 64 GB de memòria eMMC i el gran, 128 de SSD. Els dos són expansibles mitjançant microSD i tenen connectivitat LTE. Respectivaemtn, tenen un i dos ports USB de tipus C.

Físicament, són dispositius ben acabats, agradables de fer servir i relativament lleugers. En tot cas, la seva semblança amb les Surface és més que destacable.

Deixa un comentari